Felhasználási feltételekMaster Climate Solution Csoport logójának és

marketing anyagainak használatáról szóló szabályokAz alábbi szabályok a Master Climate Solutions Group által közreadott marketing anyagoknak, védjegyeknek és kereskedelmi neveknek, a Partnereink által történő felhasználással kapcsolatos feltételeit rögzítik.

Az összes kiadott anyagunk, például: a fényképek, a katalógusok megjelenése (design) és tartalma, a weboldalak megjelenése és tartalma, a filmek, a termékek csomagolása, stb. , a Szerzői Jogok Védelméről szóló nemzetközi törvények és más, vonatkozó jogszabályok hatálya alá tartozik.


I. A MASTER és a Master Climate Solution logója


Az alább látható Master logó bejegyzett közösségi védjegy és az MCS által kiválasztott, a termékpalettán található termékekre alkalmazható.


A fenti logó csak az MCS Partnerei által kiadott reklám- és marketing anyagokban használható és csak olyan termékek vonatkozásában jeleníthető meg, melyeknek a gyártója az MCS Group. A logó más termékekkel kapcsolatban semmilyen módon nem tüntethető fel. A logót a fenti színkombinációban és oldalarányokkal kell használni, maximális megengedett mérete 134 x 48 pixel. A logó nem használható sem weboldal fejlécének fő megjelenítési elemeként, sem pedig egy weboldal -vagy bármely aloldalának- tartalmi megjelenésének fő elemeként.


Az alábbi Master Climate Solutions logó az MCS Group -melynek tagjai: Dantherm Sp. z o.o., Dantherm S.p.A. - által bejegyzett védjegy.A fenti logó csak az MCS Partnerei által kiadott reklám- és marketing anyagokban használható és csak olyan termék jelölésére használható fel, melyeknek a gyártója az MCS Group. A logót a fenti színkombinációban és oldalarányokkal kell használni, maximális megengedett mérete 134 x 48 pixel. A logó nem használható sem weboldal fejlécének fő megjelenítési elemeként, sem pedig egy weboldal -vagy bármely aloldalának- tartalmi megjelenésének fő elemeként.


II. Fényképek, publikációk, megjelenítési elemek,

stb. használata a Partnereink weboldalain


  1. Az MCS, az mcsworld.com weboldalon és a “masterheaters” domaineken található mindennemű tartalom, a teljesség igénye nélküli felsorolásban: a weboldal megjelenítése, fényképek, cikkek, használati utasítások, katalógusok, diagrammok, leírások, stb. szerzői jogainak kizárólagos tulajdonosa. A tartalmak engedély nélküli másolása, sokszorosítása, bármilyen formában történő közlése a szerzői jogok megsértésének minősül.
  2. Az MCS engedélyezi Partnerei számára, hogy a “Partnereknek”- weboldalon található letölthető anyagokat saját weboldalaikon felhasználják. A letöltések jelszóval védettek.
  3. Az MCS által a Partner számára kiadott jelszó birtoklása egyben engedélyezi a tartalmak használatát is.
  4. A “Partnereknek”- weboldalon található fényképek és más tartalmak közlésének célja kizárólag az MCS által gyártott termékek iránt érdeklődők számára szolgáltatott információ megjelenítése lehet.
  5. Az MCS Partnerei nem adhatják tovább a weboldalon található tartalmakat az MCS előzetes, írásos jóváhagyása nélkül.
  6. Az MCS szerzői jogával védett promóciós anyagok és cikkek elhelyezhetőek a Partnerek weboldalain azzal a feltétellel, hogy egy aktív linknek kell az eredeti tartalomra irányulnia, továbbá szöveghez a következő megjegyzést kell fűzni: “ A cikket a Master Climate Solutions hozzájárulásával használtuk fel”.
  7. Az MCS szerzői jogával védett videók felhasználhatóak a termékek promóciójára, az eredeti forrásra (az MCS weboldalára vagy a hivatalos MCS YouTube oldalra és profilra) mutató link elhelyezésével.
  8. A MCS weboldalt egészében vagy részeiben másolni tilos.
  9. Az MCS jogosult bármikor az itt leírtakból eredő felhatalmazásokat részben vagy teljes egészében vissszavonni. A jogosultságok visszavonásának tényét és okát az MCS közli az érintett Partnerekkel. Ezen Partnerek azonnali hatállyal kötelesek, az összes, az MCS által rendelkezésükre bocsátott és általuk felhasznált marketing anyagot törölni minden felületről.
  10. Az összes, a 2-7. pontban leírt jogosultság automatikusan megszűnik, amennyiben bármelyik jogosult befejezi az együttműködést az MCS céggel.


Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha a fenti szabályokkal kapcsolatban kérdés merülne fel vagy az anyagoknak, harmadik fél számára történő kiadásához szükséges írásos beleegyezésre lenne szükség.

Dantherm Sp. z o. o.

e-mail: sekretariat@dantherm.com

phone: +48 61 654 40 00

Az adatok, leírások és képek csak tájékoztató jellegűek és nem kötelező érvényűek.

Cégünk fenntartja a változtatás jogát, előzetes tájékoztatás nélkül is.